Coș de Cumparaturi

Cosmetice Coreene și Cosmetice Organice

LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml Extractul de arbore de ceai calmează piele iritată și ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților cu ajutorul bulelor de oxigen pentru a face pielea strălucitoare și curată. Masca îmbogățește pielea cu oxigen, dato..
12,75 Lei
Fără TVA:10,71 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml Conține extract de afine pentru a vă oferi hidratare și vitalitate. Ajută în lupta împotriva procesului de îmbătrânire. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamină. Mod de folosire: Aplicați..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Aloe 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Aloe 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Aloe 23ml Extractele de aloe calmează și hidratează pielea în profunzime. Capacitatea de hidratare a aloe este cea mai bună pentru îngrijirea pielii. Gelul de aloe iluminează, reîmprospătează și redă elasticitate pielii. Pentru toate tipurile de piele. ..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Avocado 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Avocado 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Avocado 23ml Masca cu avocado hrănește pielea cu nutrienți și-i oferă rezistență. Conține vitamine bogate și acizi grași esențiali care au efecte excelente în hrănirea și hidratarea pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxi..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Colagen 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Colagen 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Colagen 23ml Colagenul menține hidratarea în piele, umple și netezește ridurile. Această mască contribuie la creșterea elasticității pielii și tratarea semnelor de îmbătrânire, oferindu-i pielii vitalitate și sentimentul de confort. Pentru toate tipurile ..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu extract de Măsline 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu extract de Măsline 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu extract de Măsline 23ml Masca conține elemente naturale de hidratare și este bogată în extracte din măsline. Hidratează intens pielea uscată și aspră. Este eficientă în întârzierea îmbătrânirii pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Ginseng Roșu 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Ginseng Roșu 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Ginseng Roșu 23ml Conține antioxidanți din extracte de ginseng roșu pentru a preveni procesele de îmbătrânire. Masca hrănește și hidratează tenul în profunzime lasând pielea frumoasă și proaspătă. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Miere 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Miere 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Miere 23ml Masca pentru față conține extracte de miere pentru a oferi pielii nutrienți și luciu. Menține pielea hidratată pentru mult timp și ajută la regenerarea și hrănirea acesteaia.Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml Conține aminoacizi și extracte din perle bogate în minerale pentru a vă oferi un ten curat și luminos în același timp. Masca are efecte excelente în albirea și exfolierea pielii. Conține diverse minerale și substanțe bioactive care luminează,..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Rodie 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Rodie 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Rodie 23ml Vitaminele B1, B2 și extractele de rodie adaugă elasticitate, hidratare și vitalitate pielii. Masca este eficientă în prevenirea îmbătrânirii oferindui tenului nutriție, elasticitate și catifelare. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilp..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Trandafir 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Trandafir 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Trandafir 23ml Conține apă cu flori de trandafir occidental pentru a vă menține pielea calmă și fermă. Are acțiune calmantă, de hidratare și de protecție a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamin..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Unt de Shea 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Unt de Shea 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Unt de Shea 23ml Untul de shea, hrănește imediat pielea și o menține hidratată mult timp. Această mască fortifică bariera naturală a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamină. Mod de folosire: ..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Vitamine 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Vitamine 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Vitamine 23ml Conține acetat de tocoferil (acetat de vitamina E), care asigură hidratarea și hrănirea pielii. Întârzie procesul de îmbătrânire a pielii și menține pielea sănătoasă și tânără.Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxie..
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
Brand: PULUK
PULUK TOXTOX SILK HAIR MASCA TRATAMENT PENTRU PAR DETERIORAT Protejeaza parul si contribuie la regenerarea parului afectat de razele UV, caldura, vopsire si proceduri daunatoare;Hidrateaza in profunzime de la radacina firului de par;Ingrijeste firele afectate si actioneaza intens din interiorul ace..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: RARASKIN
RARASKIN Patch-uri de curățare a porilor de pe nas - 6 buc. Elimină punctele negre care sunt greu de îndepărtat și impuritățile persistente ale pielii. Aceste patch-uri deblochează și strâng porii și previn apariția petelor. Pachetul conține 6 patch-uri. Mod de folosire: Umeziți bine nasul cu a..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: RARASKIN
RARASKIN Shiny & Smooth - Mască pentru Mâini 14ml Această mască pentru mâini, all-in-one, hidratează, calmează și exfoliază mâinile uscate. Infuzată cu ulei de măsline bogat în nutrienți, hidratează și înmoaie mâinile uscate și aspre pentru a le face mătăsoase și extrem de moi. Pentru toate t..
12,90 Lei
Fără TVA:10,84 Lei
RARASKIN Shiny & Smooth - Mască pentru Picioare 18ml
Stoc Epuizat
Brand: RARASKIN
RARASKIN Shiny & Smooth - Mască pentru Picioare 18ml Mască pentru un tratament exfoliant și hrănitor al picioarelor. Această mască intensivă hidratează, calmează și exfoliază picioarele uscate. Îmbogățită cu ulei de măsline bogat în nutrienți, hidratează profund și exfoliază ușor picioarele u..
12,90 Lei
Fără TVA:10,84 Lei
Mască Organică anti-rid cu Trandafir CHOBS Mască Organică anti-rid cu Trandafir CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică anti-rid cu Trandafir CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele perfectă. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Petalele de trandafir sunt bine cunoscute pentru că su..
13,99 Lei
Fără TVA:11,76 Lei
Mască Organică de față cu Aloe Vera CHOBS Mască Organică de față cu Aloe Vera CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică de față cu Aloe CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele strălucitoare și hidratată. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Extractul de Aloe Vera asigură o hidratare..
12,00 Lei
Fără TVA:10,08 Lei
Mască Organică de față cu Ceai Verde CHOBS Mască Organică de față cu Ceai Verde CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică de față cu Ceai Verde CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele strălucitoare și frumoasă. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Extractul organic de ceai verde este ..
12,00 Lei
Fără TVA:10,08 Lei
Mască Organică de față cu Colagen CHOBS Mască Organică de față cu Colagen CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică de față cu Colagen CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele întinerită. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Colagenul vegetal extras din fasole albă este cu adevăr..
12,00 Lei
Fără TVA:10,08 Lei
Mască Organică de față cu Lămâie CHOBS Mască Organică de față cu Lămâie CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică de față cu Lămâie CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele mai luminoasă. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Extractul organic de frunze de lămâi este o sursă exc..
13,99 Lei
Fără TVA:11,76 Lei
Mască Organică de față cu tărâțe de orez CHOBS Mască Organică de față cu tărâțe de orez CHOBS
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Mască Organică de față cu tărâțe de orez CHOBS Mască de unica folosință pentru față ce se aplică ușor într-un singur pas, pentru o piele strălucitoare și frumoasă. Aceasta este fabricată din fibre pure de celuloză de eucalipt care dau o senzație plăcută pe piele. Extractul organic de tărâțe de or..
12,00 Lei
Fără TVA:10,08 Lei
CHOBS Cremă de mâini naturală 35 ml CHOBS Cremă de mâini naturală 35 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
CHOBS Cremă de mâini naturală 35 ml Crema ușoară pentru mâini hidratează și hrănește mâinile și cuticulele. Apa organică de mușețel calmează pielea, în timp ce extractele de aloe vera în combinație cu extractul de rozmarin sporesc suplețea și oferă o senzație plăcută. Floarea organică de mușețel..
36,90 Lei
Fără TVA:31,01 Lei
CHOBS Spuma Curatare Fata cu Mar 150 ml CHOBS Spuma Curatare Fata cu Mar 150 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
CHOBS Spumă Curătare Față cu Măr 150 ml Spumă ușoară de curățare care îndepărtează ușor impuritățile și machiajul de pe ten. Este îmbogățită cu apă naturală de mere pentru a netezi pielea și a-i spori elasticitatea. Extractul de arbore de ceai oferă prospețime și curăță pielea. Apa de mere organi..
105,01 Lei
Fără TVA:88,24 Lei
CHOBS Tea Tree Cleansing Water 140 ml CHOBS Tea Tree Cleansing Water 140 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
CHOBS Tea Tree Cleansing Water 140 mlLoțiune pentru curățarea tenului care curăță machiajul, praful fin și toxinele, cu substanțe naturale și nutritive care mențin textura pielii îngrijită. Curăță toxinele acumulate din cauza poluării mediului. Extractul organic din frunze de lămâi este o sursă ..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Crema anti-rid pentru ochi cu Moringa CHOBS 15 ml Crema anti-rid pentru ochi cu Moringa CHOBS 15 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Cremă anti-rid pentru ochi cu Moringa CHOBS 15 ml Conține frunze organice de moringa care hrănesc pielea, protejând-o în același timp împotriva influențelor nocive ale mediului. Uleiul natural de floarea-soarelui oferă pielii vitamine, iar Centella Asiatica organică calmează pielea sensibilă. Sub..
155,00 Lei
Fără TVA:130,25 Lei
Crema de fata Total Cream cu Moringa CHOBS 50 ml Crema de fata Total Cream cu Moringa CHOBS 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Cremă de față Total Cream cu Moringa CHOBS 50 ml Cremă ușoară care face pielea să arate strălucitoare și frumoasă. Conține un complex de ingrediente active extrase din frunze organice de moringa, lemn dulce și ulei de floarea-soarelui pentru a hrăni și hidrata. Adenozina netezește ridurile și cre..
209,99 Lei
Fără TVA:176,46 Lei
Cremă Hidratantă Apple Aqua CHOBS 50 ml Cremă Hidratantă Apple Aqua CHOBS 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Cremă Hidratantă Apple Aqua CHOBS 50 ml Apele florale naturale de măr și mușețel conferă hidratare și lasă o senzație plăcută pe piele, în timp ce extractul de lavandă o echilibrează. Pentru o senzație proaspătă a pielii. Apa de fructe organice de mere este utilizată ca un astringent excelent pen..
160,00 Lei
Fără TVA:134,45 Lei
Lotiune calmanta si hidratanta pentru bebelusi CHOBS 200 ml Lotiune calmanta si hidratanta pentru bebelusi CHOBS 200 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Lotiune calmanta si hidratanta pentru bebelusi CHOBS 200 ml Extractele organice de mușețel sunt conținute în această loțiune pentru relaxarea și calmarea pielii. Pielea este intens hidratată și calmată. Loțiunea conține nutrienți naturali pentru a proteja pielea fragilă a bebelușului, menținând..
130,00 Lei
Fără TVA:109,24 Lei
Lotiune cu Moringa CHOBS 110 ml Lotiune cu Moringa CHOBS 110 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Loțiune cu Moringa CHOBS 110 ml Loțiunea de față este special formulată pentru a viza nevoile tuturor tipurilor de piele. Textura sa ultra-ușoară poate fi combinată cu orice demachiant și tonic care se potrivește nevoilor tipului de ten. Această loțiune oferă nutrienți naturali pentru a hidrata pi..
130,00 Lei
Fără TVA:109,24 Lei
Lotiune exfolianta cu Aloe Vera CHOBS 60 ml Lotiune exfolianta cu Aloe Vera CHOBS 60 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Loțiune exfoliantă cu Aloe Vera CHOBS 60 ml Loțiunea exfoliantă are o formulă delicată care este îmbogățită cu extract hidratant de aloe vera pentru o senzație de piele netedă și suplă. Celuloza elimină celulele moarte ale pielii, în timp ce extractul organic de lămâie este bogat în vitamine. Pe..
48,99 Lei
Fără TVA:41,17 Lei
Loțiune tonică cu Moringa CHOBS 120 ml Loțiune tonică cu Moringa CHOBS 120 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Loțiune tonică cu Moringa CHOBS 120 ml Furnizează substanțe nutritive naturale pentru a hidrata pielea. O formulă hidratantă, pe bază de apă care se absoarbe rapid și face pielea moale.Furnizează substanțele nutritive naturale necesare pentru a hidrata pielea. Petalele de trandafir sunt bine cun..
114,80 Lei
Fără TVA:96,47 Lei
Sampon si gel de baie pentru copii CHOBS 250 ml Sampon si gel de baie pentru copii CHOBS 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Șampon și gel de baie pentru copii CHOBS 250 ml Gelul de curățare curăță pielea și părul folosind surfactanți ușori. Extractul organic de lavandă emană un parfum încântător care calmează și relaxează corpul și mintea. Ideal pentru întreaga familie. Acest produs 2-in-1 poate fi utilizat atât de ..
114,80 Lei
Fără TVA:96,47 Lei
Sapun spuma igiena intima Oriental Herb Secret CHOBS 150 ml Sapun spuma igiena intima Oriental Herb Secret CHOBS 150 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Săpun spumă igienă intimă Oriental Herb Secret CHOBS 150 ml Surfactanții ușori curăță zona intimă într-un mod blând și natural. Pelinul organic calmează pielea, iar extractele de coada-calului asociate cu apa de mere oferă prospețime și o senzație plăcută pielii. Pelinul negru este o plantă medic..
79,99 Lei
Fără TVA:67,22 Lei
Ser cu Centella Asiatica CHOBS 30 ml Ser cu Centella Asiatica CHOBS 30 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Ser cu Centella Asiatica CHOBS 30 ml Acidul madecasic este ingredientul principal cu proprietăți de vindecare a rănilor, capacitatea de întări bariera pielii, contribuind și la îmbunătățirea elasticității pielii. Reglează textura pielii cu o hidratare suficientă pentru a menține pielea netedă mult..
190,00 Lei
Fără TVA:159,66 Lei
Spray - Mist hidratant cu rozmarin CHOBS 100 ml Spray - Mist hidratant cu rozmarin CHOBS 100 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Spray hidratant cu rozmarin CHOBS 100 ml Sprayul natural cu ierburi organice oferă pielii nutrienți esențiali. Apa florală de rozmarin organic îmbunătățește apărarea pielii și o hidratează în același timp. Uleiul de lemn de santal hrănește pielea și echilibrează sebumul și sensibilitatea pielii. ..
100,00 Lei
Fără TVA:84,03 Lei
Spray hidratant CHOBS Baby Body Mist 100 ml Spray hidratant CHOBS Baby Body Mist 100 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Spray hidratant CHOBS Baby Body Mist 100 ml Spray-ul poate fi utilizat pentru hidratarea pielii bebelușilor cât și a adulților. Conține extract organic de levănțică care emană un miros relaxant pentru răsfăț și momente calmante. Ajută pielea bebelușului să rămână hidratată o perioadă lungă de tim..
86,10 Lei
Fără TVA:72,35 Lei
Ulei de corp pentru copii CHOBS 110 ml Ulei de corp pentru copii CHOBS 110 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Ulei de corp pentru copii CHOBS 110 ml Uleiul pentru corp CHOBS hrănește pielea pentru o senzație moale și suplă. Uleiul organic de floarea soarelui calmează pielea și îi conferă hidratare naturală. Masați cu substanțe nutritive naturale pentru a crea un strat protector pe pielea fragilă a bebelu..
196,35 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Ulei organic de argan CHOBS 30 ml Ulei organic de argan CHOBS 30 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Ulei organic de argan CHOBS 30 ml Uleiul organic de argan este bogat în substanțe hidratante și minimizează formarea capetelor despicate ale firelor de păr. Întărește pielea, în timp ce substanțele nutritive esențiale găsite în uleiul de floarea soarelui protejează pielea împotriva influențelor no..
120,00 Lei
Fără TVA:100,84 Lei
Ser calmant cu aloe vera Hello Barumi CHOBS 50 ml Ser calmant cu aloe vera Hello Barumi CHOBS 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: CHOBS
Ser calmant cu aloe vera Hello Barumi CHOBS 50 ml Serul lasă pielea împroaspătată și calmată. Ingredientele nutritive asigură pielii hidratarea. Ideală pentru întreaga familie. O esență îmbogățită cu extract de frunze de aloe vera care calmează rapid și ușor iritația pielii cauzată de factorii ..
23,99 Lei
Fără TVA:20,16 Lei
Brand: PULUK
PULUK Luxuriant Eyelash Clear Coating – 10ml Formula specială PULUK Eyelash Clear Coating ajută la protejarea genelor naturale și a extensiilor de gene pentru un efect mai durabil. Acest produs menține curbura extensiilor de gene pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare și eflorescență. ..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Brand: PULUK
PULUK Luxuriant Eyelash Coating Black – 10ml Formula specială PULUK Eyelash Clear Coating ajută la protejarea genelor naturale și a extensiilor de gene pentru un efect mai durabil. Acest produs menține curbura extensiilor de gene pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare și eflorescență. ..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Brand: PULUK
PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black – 10ml Acest rimel este compatibil atât cu genele naturale, cât și cu extensiile de gene. PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black va proteja genele extinse, creând în același timp gene lungi și voluminoase, fără a le aglomera. Cantitate: 10ml Culoare: negru ..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Brand: PULUK
PULUK Luxuriant Eyelash Serum – 10ml Serul pentru gene PULUK conține colagen hidrolizat și nutrienți, ajutând la menținerea genelor naturale sănătoase și strălucitoare. De asemenea, ajută la hrănirea, energizarea și revitalizarea genelor subțiri afectate de folosirea frecventă a rimelului sau purt..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Brand: PULUK
PULUK Toxtox Lash & Brow Oil – 13g Uleiul pentru gene si spancene PULUK Toxtox Lash & Brow Oil :- hidrateaza genele si spancenele pentru a le mentine sanatoare- diferitele componenete nutritionale din uleiurile incluse ajuta la repararea genelor si sprancenelor deteriorateCaracteristici PUL..
74,90 Lei
Fără TVA:62,94 Lei
Brand: PULUK
PULUK ToxTox Lash Treatment – 10ml Acum puteți avea gene lungi și voluminoase cu noul tratament PULUK ToxTox Lash Treatment. Combinația de ingrediente hidratante și hrănitoare vă va face genele strălucitoare și sănătoase. Caracteristică specială - peria sferică din vârf care face procesul de apli..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Clear Coating – 10ml Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Clear Coating – 10ml
-20 %
Brand: PULUK
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Clear Coating – 10ml Formula specială PULUK Eyelash Clear Coating ajută la protejarea genelor naturale și a extensiilor de gene pentru un efect mai durabil. Acest produs menține curbura extensiilor de gene pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare și efloresce..
196,00 Lei 245,00 Lei
Fără TVA:164,71 Lei
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Coating Black – 10ml Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Coating Black – 10ml
-20 %
Brand: PULUK
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Coating Black – 10ml Formula specială PULUK Eyelash Clear Coating ajută la protejarea genelor naturale și a extensiilor de gene pentru un efect mai durabil. Acest produs menține curbura extensiilor de gene pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare și eflo..
196,00 Lei 245,00 Lei
Fără TVA:164,71 Lei
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black – 10ml Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black – 10ml
-20 %
Brand: PULUK
Set 5 PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black – 10ml Acest rimel este compatibil atât cu genele naturale, cât și cu extensiile de gene. PULUK Luxuriant Eyelash Mascara Black va proteja genele extinse, creând în același timp gene lungi și voluminoase, fără a le aglomera. Cantitate: 10ml Culo..
196,00 Lei 245,00 Lei
Fără TVA:164,71 Lei
Afişare 1 - 50 din 56 (2 pagini)

Produse Cosmetice Coreene și Cosmetice Organice

Inspirați-vă din ritualurile coreene de îngrijire a pielii și veți avea un ten superb și radios, ca asiaticele! Cosmeticele coreene au devenit un fenomen în ultimii ani, cucerind lumea cu produse de înaltă calitate, la un preț accesibil.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.