Coș de Cumparaturi

andmetics

Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g andmetics HONEY COLD WAX este un produs de ceară rece ușor de utilizat și, în comparație cu ceara caldă, este gata de utilizare. Fără încălzire îndelungată în baia de apă și fără arsuri din cauza căldurii! Pur și simplu aplicați ceara pe pi..
39,44 Lei
Fără TVA:33,14 Lei
andmetics Ulei după Epilare 250 ml andmetics Ulei după Epilare 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Ulei după Epilare 250 ml Uleiul după epilare andmetics oferă o îngrijire și un finisaj perfect după tratamentul cu ceară. Uleiul curăță pielea de reziduurile rămase după epilarea cu ceară fiind în același timp foarte delicat cu pielea. În plus, produsul calmează și hidratează pielea. D..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
andmetics Apă Micelară 250 ml andmetics Apă Micelară 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Apă Micelară 250 mlApă micelară potrivită pentru toate tipurile de piele. Curăță pielea înainte de depilare și oferă o îngrijire perfectă.Flacon cu pompă integrată. Caracteristici andmetics Apă Micelară 250 mlApa micelară andmetics este primul pas către perfecționarea depilării cu ce..
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.