Coș de Cumparaturi

Produse Copii

Brand: STALEKS
Set Unghii Copii (forfecuță + pilă) STALEKS Beauty&Care SBC-10/6 Acest set de manichiură pentru îngrijirea unghiilor copiilor include o forfecuță cu un design luminos și o pilă de sticlă. Capetele rotunjite ale lamelor sunt absolut sigure pentru copii. Datorită ascuțirii manuale profesional..
54,90 Lei
Fără TVA:46,14 Lei
Brand: STALEKS
Set Unghii Copii (forfecuță + pilă) STALEKS Beauty&Care SBC-10/7| 21 mm Acest set de manichiură pentru îngrijirea unghiilor copiilor include o forfecuță cu mânere mate și o pilă de sticlă. Capetele rotunjite ale lamelor sunt absolut sigure pentru copii. Datorită ascuțirii manuale profesiona..
54,90 Lei
Fără TVA:46,14 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.01 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.01: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.02 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.02: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.03 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.03: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.04 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.04: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.05 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.05: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.06 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.06: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.07 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.07: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.08 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.08: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.09 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.09: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.11 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.11: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.12 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.12: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: withshyan
Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.15 Create special pentru copii. Mărimi diferite pentru toate dimensiunile de unghii. Cu figurine viu colorate pentru copii. Vârsta minimă recomandată este de la 3 ani. Mod de utilizare Lovely Kids Nail Sticker WithShyan No.15: 1. Înainte de a aplica abțib..
9,99 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Brand: STALEKS
Forfecuta Unghii Copii Beauty&Care STALEKS S4-14-21 (N-17) | 21 mm ● vârfuri de siguranță ale lamelor împiedică riscul de traume● corecție ușoară a plăcii unghiilor cu planuri mai groase● tăierea exactă imită forma unghiilor cu lamele ușor curbate● lamele ascuțite manual garantează o tăiere pre..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
LOVELY SET LACURI (WATER BASED) UNGHII COPII WITHSHYAN LOVELY SET LACURI (WATER BASED) UNGHII COPII WITHSHYAN
Stoc Epuizat
Brand: withshyan
LOVELY SET LACURI UNGHII COPII WITHSHYANGama de Lacuri unghii pentru copii, creat de o mama!Ingrediente sigureLacuri pe baza de apaCertificare ISO22716 de catre SGS SwissContinut LOVELY SET LACURI UNGHII COPII WITHSHYANRefresh Nail Remover (fara acetona) 100ml6 x Sticlute Lac pe baza de apa de cate ..
200,00 Lei
Fără TVA:168,07 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Produse pentru Unghiuțe Copii

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.