Coș de Cumparaturi

Epilare

Brand: Xanitalia Pro
Loțiune pentru firele de păr crescute sub piele Xanitalia 150 ml - antifoliculit Datorită formulei sale cu dublă acțiune, loțiunea pentru firele de păr crescute sub piele (antifoliculită) începe prin curățarea și purificarea porilor afectați după care acționează ca exfoliant, prin îndepărtarea..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Loțiune pentru încetinirea creșterii firului de păr Xanitalia 100 ml Ideală pentru a evita epilarea cu ceară prea frecventă, loțiunea pentru încetinirea creșterii părului îți lasă pielea hidratată, moale și curată...
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Loțiune tonică pre-epilare cu Aloe Vera Xanitalia 500 ml
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Loțiune tonică pre-epilare cu Aloe Vera Xanitalia 500 ml Datorită texturii fluide și nelipicioase, pătrunde rapid în piele. Aceasta înmoaie pielea, elimină urmele de transpirație asigurând astfel o aderență mai bună a firului de păr pe ceară...
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare corp J'Epil - Argan și Aloe Vera Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea normală. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ulei de Argan: hidratant și hrănitor, protector și regenerant. Aloe Vera: anti-oxidant natural..
16,90 Lei
Fără TVA:14,20 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare corp J'Epil - Ceai verde și Gălbenele Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea sensibilă. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ceaiul verde: anti-oxidant natural, bogat în polifenoli și minerale. Gălbenele: recoma..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Benzi depilatoare față J'Epil - Argan și Aloe Vera
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare față J'Epil - Argan și Aloe Vera Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea normală. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ulei de Argan: hidratant și hrănitor, protector și regenerant. Aloe Vera: anti-oxidant natural..
14,90 Lei
Fără TVA:12,52 Lei
Benzi depilatoare față J'Epil - Ceai verde și Gălbenele
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare față J'Epil - Ceai verde și Gălbenele Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea sensibilă. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ceaiul verde: anti-oxidant natural, bogat în polifenoli și minerale. Gălbenele: recoma..
14,90 Lei
Fără TVA:12,52 Lei
Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g andmetics HONEY COLD WAX este un produs de ceară rece ușor de utilizat și, în comparație cu ceara caldă, este gata de utilizare. Fără încălzire îndelungată în baia de apă și fără arsuri din cauza căldurii! Pur și simplu aplicați ceara pe pi..
39,44 Lei
Fără TVA:33,14 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor pentru ceară Xanitalia ELEGANCE 800 ml Acest încălzitor are o capacitate de 800 ml și este ideal pentru a topi ceara elastică, tradițională sub formă de granule, discuri sau tablete. Încățzitorul menține ceara la o temperatură bună în timpul epilării. Termostat reglabil. Se vinde..
265,37 Lei
Fără TVA:223,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor pentru ceară Xanitalia JOLLY 400 ml Acest încălzitor are o capacitate de 400 ml și este ideal pentru a topi ceara elastică, tradițională sub formă de granule, discuri sau tablete. Încățzitorul menține ceara la o temperatură bună în timpul epilării. Termostat reglabil. Se vinde fă..
168,20 Lei
Fără TVA:141,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr epilatoare hidrosolubilă Sugaring Spatula Soft 1000 ml Pastă moale de zahăr pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția moale se aplică cu ajutorul unei spatule și se îndepărtează cu..
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr epilatoare hidrosolubilă Sugaring Spatula Soft 500 ml Pastă moale de zahăr pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția moale se aplică cu ajutorul unei spatule și se îndepărtează cu ..
37,90 Lei
Fără TVA:31,85 Lei
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Hard 1000 ml
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Hard 1000 ml Pastă de zahăr cu o densitate ridicată  pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția groasă este perfectă pentru a fi aplicată..
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Hard 500 ml Pastă de zahăr cu o densitate ridicată  pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția groasă este perfectă pentru a fi aplicată ..
37,90 Lei
Fără TVA:31,85 Lei
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Medium 1000 ml
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Medium 1000ml Pastă de zahăr cu o densitate medie pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția sa este perfectă pentru a fi aplicată cu mâinile ..
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pastă de zahăr hidrosolubilă pentru epilare Xanitalia Medium 500ml Pastă de zahăr cu o densitate medie pentru toate tipurile de piele și păr. Pasta de zahăr este delicată pentru piele și potrivită pentru întregul corp. Solubilă în apă. Compoziția sa este perfectă pentru a fi aplicată cu mâinile ș..
37,90 Lei
Fără TVA:31,85 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Recipient pentru încălzit ceara cu mâner pliabil Xanitalia 400 ml Acest recipient este ideal pentru a încălzi orice tip de ceara - tradițională, elastică sau granule. Mânerul pliabil vă va permite să îndepărtați în siguranță vasul fără să vă ardeți. Formatul recipientului se adaptează perfect ..
44,90 Lei
Fără TVA:37,73 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Recipient pentru încălzit ceara cu mâner pliabil Xanitalia 800 ml Acest recipient este ideal pentru a încălzi orice tip de ceara - tradițională, elastică sau granule. Mânerul pliabil vă va permite să îndepărtați în siguranță vasul fără să vă ardeți. Formatul recipientului se adaptează perfect ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Slip de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setSlip de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - cu el..
61,88 Lei
Fără TVA:52,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Solvent cu lămâie pentru curățarea echipamentelor de ceară Xanitalia 500 ml Solvent care îndepărtează în mod eficient reziduurile de ceară de la încălzitoarele de ceară, spatule și alte echipamente folosite în epilarea cu ceară...
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: Xanitalia Pro
String de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setString de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - c..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Tanga de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setTanga de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - cu ..
69,50 Lei
Fără TVA:58,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Argilă - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Utilizare: Topiți ceara în dispozitivul de încalzire. După 20 de m..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Banana - 400 ml Ciocolata este bogată în antioxidanți, îmbunătățește tonusul pielii, protejează capilarele și hidratează pielea. Îmbunătățește eficacitatea și siguranța epilării cu ceară, lăsând pielea netedă, catifelată și moale. Ceară depilatoare liposo..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Cânepă - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Utilizare: Topiți ceara în dispozitivul de încalzire. După 20 de m..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Chocolate - 400 ml Ciocolata este bogată în antioxidanți, îmbunătățește tonusul pielii, protejează capilarele și hidratează pielea. Îmbunătățește eficacitatea și siguranța epilării cu ceară, lăsând pielea netedă, catifelată și moale. Ceară depilatoare lip..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă cu Azulenă - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Ceară cu extract calmant de azulenă. Ideală pentru persoanele cu..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă cu Clorofilă - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Formulă calmantă și regeneratoare cu clorofilă. Clorofila este..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă cu Miere - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Formulă bazată pe rășini naturale, inodoră, aceasta oferă o aderen..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceara depilatoare liposolubila cu Talc - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Facilitează îndepărtarea creșterii părului pentru rezultate finale ..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Mar Verde - 400 ml Ciocolata este bogată în antioxidanți, îmbunătățește tonusul pielii, protejează capilarele și hidratează pielea. Îmbunătățește eficacitatea și siguranța epilării cu ceară, lăsând pielea netedă, catifelată și moale. Ceară depilatoare lip..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Micromica - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă.. Recomandată pentru toate tipurile de piele.. Ceară concepută pentru a reduce iritațiile la minim lăsând piel..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Pink Titanium - 400 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Formulă îmbogățită cu dioxid de titan. Concepută pentru a red..
28,90 Lei
Fără TVA:24,29 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Aloe Vera - 350 ml Extractul de Aloe Vera are o acțiune vindecătoare și antiinflamatoare, stimulează producția de colagen pentru a menține pielea moale. Pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o ..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Argan- 350 ml Proprietățile emoliente ale uleiului de argan asigură o epilare eficientă și delicată. Pentru piele foarte sensibilă. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatul este ..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Awapuhi - 350 ml Awapuhi(ghimbir sălbatic) echilibrează hidratarea și previne uscarea pielii. Pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatul este un ran..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Chocolate - 350 ml Ciocolata este bogată în antioxidanți, îmbunătățește tonusul pielii, protejează capilarele și hidratează pielea. Îmbunătățește eficacitatea și siguranța epilării cu ceară, lăsând pielea netedă, catifelată și moale. Ceară depi..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD cu Azulenă - 350 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Ceară cu extract calmant de azulenă. Ideală pentru pe..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD cu Clorofilă - 350 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Formulă calmantă și regeneratoare cu clorofilă. Clo..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD cu Miere - 350 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Formulă bazată pe rășini naturale, inodoră, aceasta ofe..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceara depilatoare liposolubila Premium HD cu Talc - 350 ml Ceară depilatoare liposolubilă profesională cu efect de catifelare a pielii. Garantează o acțiune delicată pe pielea sensibilă. Recomandată pentru toate tipurile de piele. Facilitează îndepărtarea creșterii părului pentru rezult..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Essential Oil - 350 ml Ceară cu uleiuri cu calități emoliente care lasă pielea moale și oferă o aromă naturală plăcută. Pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Forest Fruits - 350 ml O ceară pentru pielea sensibilă și prima epilare. Previne roșeața și iritarea, însoțind îndepărtarea părului cu parfumul său fructat. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi f..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Gold - 350 ml Conține o concentrație mare de ceară de albine, care asigură o depilare plăcută. Proprietățile anti alergenice din ceară hidratează pielea și o lasă moale și netedă, fără roșeață. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care a..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Green Tea - 350 ml Ceaiul verde calmează roșeața în timpul epilării. Recomandat pentru toate tipurile de piele, în special cele sensibile. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatu..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Lavender - 350 ml Ceară îmbogățită cu lavandă, pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatul este un randament cu 20% mai mare faţă de ceara depilatoare..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Lemon Balm - 350 ml O ceară depilatoare parfumată, infuzată cu ulei esențial de lemon balm pentru a calma și vindeca pielea cu beneficiile sale antiinflamatoare, antibacteriene și antivirale. Pentru toate tipurile de piele. Ceara depilatoare P..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Litzea - 350 ml Uleiul esențial de litsea (verbina exotică) cu note de citrice și florale ajută la relaxare și este cunoscut pentru proprietățile sale revigorante. Delicat pentru piele, previne roșeața. Potrivit pentru toate tipurile de piele. ..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Milk - 350 ml Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatul este un randament cu 20% mai mare faţă de ceara depilatoare tradiţională. Cutiile permit o deschidere uşoară, iar materialul..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Xanitalia Ceară depilatoare liposolubilă Premium HD Nacree - 350 ml Ceara depilatoare Premium are o formulă HD care asigură o întindere foarte uşoară şi fluidă. Rezultatul este un randament cu 20% mai mare faţă de ceara depilatoare tradiţională. Cutiile permit o deschidere uşoară, iar material..
33,80 Lei
Fără TVA:28,40 Lei
Afişare 1 - 50 din 109 (3 pagini)

Epilare

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.