Coș de Cumparaturi

STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24

STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: withshyan
  • Model: Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24
  • Cod: HF_NDNo.24
35,00 Lei
Fără TVA: 29,41 Lei

STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24

Material moale și neted cu aderență excelentă:
Materialul moale și neted din care sunt realizate acestea permite atașarea perfectă pe orice formă de unghii, iar aderența excelentă și textura ușoară permit benzii să rămână mult timp.

Fără să incomodeze! Senzație absolut naturala la purtare.
Folia conferă o senzație naturală (se simte subțire și ușoară) la purtare și se lipește perfect de unghiile tale, astfel încât nu incomodează, permițându-ți să te bucuri de viața de zi cu zi confortabil.

Nu se restrâng după aplicare!
Folia se fixează mai strâns în timp și nu se restrânge (nu răman spații neacoperite la marginea unghiilor) după aplicare.

Diverse materiale și designuri artistice
Sunt utilizate diverse materiale și straturi multiple pentru a realiza cele mai la modă modele și tehnici de "nail art". Experimentați auriul de calitate, holograma de sticlă și sclipici deosebite ca adevăratele "nail art".

Se îndepărtează fără a deteliora unghiile
Vă recomandăm să îndepărtați benzile de unghii Whitshyan, de exemplu, în timpul sau după ce a-ți făcut un duș, acestea ar trebui să se desprindă fără niciun fel de deteriorare a unghiilor.


Mod de utilizare STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24:

1. Înainte de a aplica benzile, folosiți alcool și/sau acetonă pentru a îndepărta rezidurile, substanțelor uleioase sau umiditatea de pe suprafața unghiilor.
2. Înainte de a dezlipi benzile de pe folie, așezați folia deasupra unghiilor pentru a selecta o dimensiune adecvată și după ce le alegeți scoateți-le de pe folie. (Alegeți o fâșie puțin mai ingustă față de dimensiunea reală a unghiilor)
3. Așezați fâșia drept de la cuticule la mijloc spre vârf și aplicați-le bine începând de la mijloc spre laterale.
4. Apoi banda se aplică strâns pe întreaga unghie, utilizați mini-pila inclusă pentru a îndepărta excesul rămas la vârful unghiei. (Țineți pila într-un unghi de 90 de grade și piliți de sus în jos.)
Sfat special: Se poate aplica un top gel pentru a stabiliza mai bine pietrele sau alte decorații 3D.


Întrebări frecvente STICKERE Manichiura si Pedichiura WITHSHYAN Nail Dress No. 24:

Î: Cât tip rezistă autocolantul pentru unghii Withshyan?
R: Timpul variază de la caz la caz, dar în medie rezistă aproximativ 1-2 săptămâni.

Î: Este bine să-mi spăl părul, să fac duș sau să spăl vase după aplicarea benzilor de unghii Withshyan?
R: Este recomandat să evitați aceste lucruri timp de 2-3 ore după aplicarea benilor. Dacă aplicarea benzilor a avut loc dimineața, puteți face aceste lucruri în sigurantă seara.

Î: Pietrele au căzut în timp ce aplicam fâșiile.
R: Pietrele de pe fâșii sunt atașate bine cu lipici, dar uneori cand sunt atinse cad. Folosiți stratul de top sau gelul de top pentru a le re-fixa pe fâșie și a înveli din nou suprafața pentru a le permite să rămână mai mult timp.

Î: Benzile mele de unghii cad destul de repede.
R: În acest caz asigurați-vă că nu utilizați cremă de mâini sau produse uleioase înainte de aplicarea benzilor pe unghii. Utilizarea de sclipici (strălucitor) poate face ca benzile de unghii să cadă repede.

Î: Nu văd ca fiecare dimensiune să aibă două piese identice. Nu știu cum să le aplic.
R: De fapt, fiecare mână are dimensiuni diferite. (dacă sunteți dreptace, mâna dreaptă este puțin mai mare) Mâna stângă și dreapta au dimensiuni ușor diferite. Withshyan vă recomandă să poziționați benzile pe unghii și să alegeți o dimensiune potrivită pentru fiecare înainte de a le aplica efectiv pe unghii (treceți folia de bază deasupra unghiilor și vedeți care se potrivesc mai bine). La dimensiuni similare, o dimensiune puțin mai mare se potrivește mai bine la unghiile mâinii dominante.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Produs pentru UZ PROFESIONAL
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.